Betolt#&233;s...

SzakterÜleteink

GYERMEK-ONKOHAEMATOLÓGIA


A gyermek hemato-onkológia területén 0-18 éves korig látunk el vérképzőszervi megbetegedéssel, jó- és rosszindulatú daganatos betegséggel, trombózisos esetleg vérzékeny gyermekeket.
Hematológiai szakrendelésre általában a vérképben jelentkező eltéréssel, súlyos vérszegénységgel, fehérvérsejtek és a vérlemezkék rendellenességével fordulnak hozzánk. A fehérvérsejt eltérések hátterében esetleg súlyos fertőzések állhatnak, melyeket akár immunhiányos állapot is okozhat. Gyermekkorban gyakori a nyirokcsomó megnagyobbodás, mely elkülönítése a kóros és reaktívnak tűnőtől szintén a hematológus feladata.
A test bármely részén észlelt, újonnan kialakuló terimék kivizsgálása, diagnosztizálása és kezelése tartozik az onkológus szerepkörébe. A daganatos betegségek túlélőinek nyomonkövetése, a késői szövődmények mielőbbi felismerése és kezelése is a mindennapos hemato-onkológiai gyakorlat része. A legfontosabb szerepünk, hogy kiszűrjük a súlyos, rosszindulatú betegségeket és mielőbb a legoptimáliabb kezelést biztosítsuk. A diagnózis felállításában nagy szerepe van a sokrétű vérvizsgálatnak és a képalkotó diagnosztikának.

Szakrendelést végző orvos(ok)


Gyermek hemato-onkolgóiai vizsgálat: Vizitdíj:28.000,-,

Kontroll: 21.000,-

Beavatkozás Díja
Szakorvosi igazolás kiállítása tartósan beteg, vagy súlyosan fogyatékos gyermekr?l 17.000,-

Fontos tudnivalók a kezelés előtt


Hozza magával
  • Korábbi leleteit
  • Kórházi zárójelentést
  • Ultrahangos, Röntgen felvételeket

Időpontot kérek

Kérem adja meg szükséges adatait, hogy kollégánk felvegyék önnel a kapcsolatot!Elérhetőségeink
Nyitvatartás
  • Hétfő - Péntek:
    8:00 - 20:00
  • Szombat:
    Zárva
Kövess minket