Betolt#&233;s...

SzakterÜleteink

BABAMOZI


Árlista

23.000,-
vizsgálat, lelet, 1 db színes fotó, 1 db pendrive
(20 perces video felvétel és fotók), *további fotó
20.800,-
vizsgálat, lelet, 2 db színes fotó, 1 db pendrive (fotók) , *további fotó
18.600,-
vizsgálat, lelet, 2 db színes fotó, *további fotó

*további fotónyomtatás: 1.100,-/db

„Felhívjuk a Tisztelt Páciensek figyelmét arra, hogy az előjegyzett vizsgálati időpontokban Társaságunk az Önök rendelkezésére áll az egyeztetett vizsgálatok elvégzésére. Ennek következtében ezen időpontokban más páciensek vizsgálatára nem kerülhet sor. Ebből fakadóan, amennyiben a páciens a rögzített időpontban nem jelenik meg, s annak időpontját legalább 24 órával megelőzően nem mondja le, úgy Társaságunk fenntartja magának azt a jogot, hogy a le nem mondott előjegyzési időpontra 75% rendelkezésre állási díjat érvényesítsen. Köszönjük megértésüket!”

Babamozi

A kórházi szűrővizsgálatok alkalmával a magzat anatómiai vizsgálata történik 2D-ben (hagyományos kétdimenziós vizsgálat) A modern ultrahangkészülékek ezen technika mellett alkalmasak a három (3D), négy (4D) akár ötdimenziós (5D) képalkotásra is.

A 3D képalkotás segítségével síkok sorozatát jeleníti meg a készülék, a síkokból áll össze a háromdimenziós térbeli kép. A 4D - valós idejű ultrahangnál a háromdimenziós síkok már mozgásban láthatóak (BABAMOZl), a negyedik dimenzió az idő.

Ezen technika segítségével a valós időben történő mozgás figyelhető meg a magzatnál. Betekinthetünk egy "csodavilágba", láthatjuk a születendő gyermekünk mosolyát, grimaszait, pedig még nem is találkoztunk vele. Ezaz első találkozás a babával egy hihetetlen, megható élmény a szülők számára. A vizsgálatra elhozhatják a számukra kedves családtagokat is, így közösen láthatják a "kicsi pocaklakót". A vizsgálat a magzat 13. hete után bármikor végezhető. Amennyiben csak egyszer igénylik a szülők, legalkalmasabb a 26. hét és a 35. hét közötti vizsgálat. Az ultrahang nem zavarja a magzatot, bár a vizsgálat tényét valószínűleg érzékelik. A BABAMOZI alkalmával végzett vizsgálat sosem helyettesíti a kórházi szűrővizsgálatokat ! A vizsgálat alkalmával megnézzük a magzat anatómiáját, méreteit. (2D). Felvétel és foto is készül a magzatról a szülők igénye szerint, melyet pendrive-n rögzítve haza is vihetnek. Ezért az élményért érdemes mindennap újra és újra az ultrahangos gép mellé ülnöm. Köszönöm, hogy része lehetek a családok legboldogabb pillanatának, hiszen néhány percig megoszthatom velük ezeket a csodálatos képeket a gyermekükről, akit nagy szeretetben várnak!

Szilvási Ágnes

Szonográfus

1986-ban érettségiztem a miskolci Fenenczi Sándor Egészségügyi Szakközépiskolában. 1986- ban ápotónőként dolgoztam a Megyei Kórház Ortopédsebészeti osztályán. 1987-ben a kórház Rtg. osztályán rtg. asszisztensként dolgoztam tovább. 1988-2018-ig a Kazincbarcikai Városi Kórház Szülészeti UH-laborjában dolgoztam szonográfusként. 2000-ben szereztem meg a Szülészeti és nőgyógyászati ultrahangdiagnosztikai szakasszisztensi szakképesítést. 2015 májusától az Albert Schweitzer Kórház Szülészeti osztály UH-laborjában tevékenykedem szonográfusként. 2004-tőt végzek 4D-es {BABAMOZI) vlzsgálatokat.

Fontos tudnivalók a kezelés előtt


Hozza magával
  • Korábbi leleteit
  • Kórházi zárójelentést
  • Ultrahangos, Röntgen felvételeket

Időpontot kérek

Kérem adja meg szükséges adatait, hogy kollégánk felvegyék önnel a kapcsolatot!Elérhetőségeink
Nyitvatartás
  • Hétfő - Péntek:
    8:00 - 20:00
  • Szombat:
    8:00 - 16:00
Kövess minket